O nama

Nadilazimo ustaljene trendove i primenjujemo nova kreativna rešenja. Pravo mesto za postizanje vrhunskih rezultata.

Mi nudimo niz usluga iz oblasti projektovanja i izgradnje

Ko smo mi?

NOVA DPI je osnovana 2012. godine u Novom Pazaru, u Srbiji, sa vizijom da postane lider u arhitektonskom projektovanju i izgradnji. Od samog početka, naša filozofija jeste ta su glavni resursi naše kompanije ljudi, tako da konstantno ulažemo u edukaciju našeg kadra, stalnim unapređivanjem u građevinskoj praksi, učešćem na stručnim seminarima i praćenjem svih trendova u oblasti građevinarstva i arhitekture.

O našoj kompaniji

Naša kompanija zasniva se na: kvalitetnim uslovima rada, korišćenju iskustva svetskih kompanija, visokoj stručnosti, timskom radu sa izraženim osećanjem za istraživanje, otvorenim za sve vrste znanja, čime se ostvaruje atmosfera napretka, zdravog okruženja i dobrih međuljudskih odnosa. Od 2018. godine bavimo se i projektovanjem elektroinstalacija, telekomunikacionih sistema, sistema dojave požara, pametnih kuća, gromobranske zaštite. Opredeljenje našeg tima jeste stručnost i efikasnost u poslu, otvorenost prema klijentima, uz poštovanje profesionalne etike i pravnih standarda.

Politika kvaliteta

Nova DPI DOO je opredeljena da stalno unapređuje svoje poslovanje kako bi obezbedila da je njene zainteresovane strane rangiraju među vrhunske organizacije koje se bave dizajnom, projektovanjem i inženjeringom. Iz tog razloga je Nova DPI DOO uspostavila i stalno poboljšava sistem za menadžment kvalitetom, usaglašen sa pravnim, regulatornim i ugovorenim zahtevima kao i sa zahtevima standarda ISO 9001:2015.

DOWNLOAD: Politika kvaliteta PDF

   

Završenih projekata

Osnovani

Broj Saradnika